24.3.2020 / Lakeus Kokkaa on saanut uuden ajankohdan.

 

Lakeus Kokkaa 20.10.2020 Seinäjoki Areenassa 

Esittele uutuuksia, trendejä ja inspiraatiota HoReCa-alan ammattilaisille Seinäjoella!

Lakeus Kokkaa -messut on hotelli-, ravintola- ja keittiöalan (HoReCa) ammattilaisille ja ostajille suunnattu ammattilaistapahtuma ja erinomainen verkostoitumispäivä. Tapahtuma tarjoaa tilaisuuden tehokkaasti – muutaman tunnin aikana – tavata nykyisiä ja uusia asiakkaita. 

Suosittu ammattimessutapahtuma järjestetään jo 9. kerran kerran Seinäjoki Areenassa tiistaina 20.10.2020 klo 12.30-17.30. Messuille odotetaan yli 600 HoReCa-alan ammattilaista. Viime keväänä Lakeus Kokkaa -tapahtumassa oli mukana 71 näytteilleasettajaa ja lähes 600 kävijää. 

LAKEUS KOKKAA MUUTTAA B-HALLIIN
Lokakuussa 2020 Lakeus Kokkaa -tapahtuma järjestetään Seinäjoki Areenan B-hallissa, joka tarjoaa tapahtumalle isomman areenan, modernit valoisat puitteet, joustavat tekniset ratkaisut ja käytännölliset palvelut näytteilleasettajille.  Isompi areena mahdollistaa myös innostavien puheenvuorojen ja oheisohjelman järjestämisen. Ilmoittautumislomakkeella voit varata ajan tietoiskulle ja sen avulla tehostaa osallistumista. 

HELPPO OSASTORATKAISU
Osastopaikka on pöytäpaikka (valmiiksi liinoitettu), jonka taakse mahtuu esimerkiksi kaksi rollup mainostelinettä. Osallistumismaksu  sisältää myös kaksi lounaslippua. Tarpeen mukaan voit tilata paikallesi valo- tai voimavirtaliittymän. Tapahtumabannerit ja -logot voit ladata käyttöösi vasemmalla olevasta valikosta. Sähköiset kutsukortit asiakkaiden kutsumista varten saat käyttöösi lähempänä tapahtumaa.

Tule tekemään kauppaa ja esittelemään uutuuksia ja uusia ratkaisuja ravintolayrittäjille, koulu- ja suurkeittiöpäälliköille, keittiömestareille, ravintolatyöntekijöille, leipomo-, kahvila- ja pitopalveluyrittäjille ja kaikille ruoka- ja ateriapalveluiden tuottajille. 

Tervetuloa näytteilleasettajaksi!

Hanna 1
Projektivastaava
Hanna Nyholm