-

Lakeus Kokkaa -tapahtuma 14.5.2024 Seinäjoki Areenalla, tervetuloa!

Esittele uutuuksia, trendejä ja inspiraatiota HoReCa-alan ammattilaisille Seinäjoella!

Lakeus Kokkaa -messut on hotelli-, ravintola- ja keittiöalan (HoReCa) ammattilaisille ja ostajille suunnattu ammattilaistapahtuma ja erinomainen verkostoitumispäivä. Tapahtuma tarjoaa tilaisuuden tehokkaasti – muutaman tunnin aikana – tavata nykyisiä ja uusia asiakkaita. Suosittu ammattimessutapahtuma järjestetään Seinäjoki Areenalla tiistaina 14.5.2024. 

HELPPO OSASTORATKAISU
Osastopaikka on valmiiksi liinoitettu pöytäpaikka, jonka taakse mahtuu esimerkiksi kaksi roll-up-mainostelinettä. Osallistumismaksu sisältää myös kaksi lounaslippua. Tarpeen mukaan voit tilata paikallesi lisäpöydän sekä valo- tai voimavirtaliittymän.

 

LAKEUS KOKKAA SEINÄJOKI AREENAN B-HALLISSA
Marraskuussa 2021 Lakeus Kokkaa -tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa Seinäjoki Areenan B-hallissa. Tila osoittautui tapahtumalle sopivaksi ja tapahtuma tullaan järjestämään jatkossakin tässä tilassa. 

Tule tekemään kauppaa ja esittelemään uutuuksia ja uusia ratkaisuja ravintolayrittäjille, koulu- ja suurkeittiöpäälliköille, keittiömestareille, ravintolatyöntekijöille, leipomo-, kahvila- ja pitopalveluyrittäjille ja kaikille ruoka- ja ateriapalveluiden tuottajille. 

 

Tervetuloa näytteilleasettajaksi!

  VARAA PAIKKASI  

Riikka Perala 2 rajattu
Projektipäällikkö
Riikka Perälä