Lakeus Kokkaa 9.11.2021 Seinäjoki Areenassa 

Esittele uutuuksia, trendejä ja inspiraatiota HoReCa-alan ammattilaisille Seinäjoella!

Lakeus Kokkaa -messut on hotelli-, ravintola- ja keittiöalan (HoReCa) ammattilaisille ja ostajille suunnattu ammattilaistapahtuma ja erinomainen verkostoitumispäivä. Tapahtuma tarjoaa tilaisuuden tehokkaasti – muutaman tunnin aikana – tavata nykyisiä ja uusia asiakkaita. Suosittu ammattimessutapahtuma järjestetään jo 9. kerran kerran Seinäjoki Areenassa tiistaina 9.11.2021 klo 12.30-17.30. 

LAKEUS KOKKAA MUUTTI B-HALLIIN
Toukokuussa 2021 Lakeus Kokkaa -tapahtuma järjestetään Seinäjoki Areenan B-hallissa, joka tarjoaa tapahtumalle isomman areenan, modernit valoisat puitteet, joustavat tekniset ratkaisut ja käytännölliset palvelut näytteilleasettajille. Isompi areena varmistaa myös turvavälien ylläpitämisen.  

HELPPO OSASTORATKAISU
Osastopaikka on pöytäpaikka (valmiiksi liinoitettu), jonka taakse mahtuu esimerkiksi kaksi rollup mainostelinettä. Osallistumismaksu  sisältää myös kaksi lounaslippua. Tarpeen mukaan voit tilata paikallesi lisäpöydä sekä valo- tai voimavirtaliittymän. Tapahtumabannerit ja -logot voit ladata käyttöösi vasemmalla olevasta valikosta. 

Tule tekemään kauppaa ja esittelemään uutuuksia ja uusia ratkaisuja ravintolayrittäjille, koulu- ja suurkeittiöpäälliköille, keittiömestareille, ravintolatyöntekijöille, leipomo-, kahvila- ja pitopalveluyrittäjille ja kaikille ruoka- ja ateriapalveluiden tuottajille. 

Ilmoittaudu mukaan 15.10 mennessä - tervetuloa näytteilleasettajaksi!

Hanna 1
Projektivastaava
Hanna Nyholm