Seuraava Lakeus Kokkaa -tapahtuma järjestetään 9.5.2023 Seinäjoki Areenalla. 

Esittele uutuuksia, trendejä ja inspiraatiota HoReCa-alan ammattilaisille Seinäjoella!

Lakeus Kokkaa -messut on hotelli-, ravintola- ja keittiöalan (HoReCa) ammattilaisille ja ostajille suunnattu ammattilaistapahtuma ja erinomainen verkostoitumispäivä. Tapahtuma tarjoaa tilaisuuden tehokkaasti – muutaman tunnin aikana – tavata nykyisiä ja uusia asiakkaita. Suosittu ammattimessutapahtuma järjestetään Seinäjoki Areenalla tiistaina 9.5.2023. 

LAKEUS KOKKAA MUUTTI B-HALLIIN
Marraskuussa 2021 Lakeus Kokkaa -tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa Seinäjoki Areenan B-hallissa. Tila osoittautui tapahtumalle sopivaksi ja tapahtuma tullaan järjestämään jatkossakin tässä tilassa. 

HELPPO OSASTORATKAISU
Osastopaikka on pöytäpaikka (valmiiksi liinoitettu), jonka taakse mahtuu esimerkiksi kaksi rollup mainostelinettä. Osallistumismaksu  sisältää myös kaksi lounaslippua. Tarpeen mukaan voit tilata paikallesi lisäpöydän sekä valo- tai voimavirtaliittymän.  

Tule tekemään kauppaa ja esittelemään uutuuksia ja uusia ratkaisuja ravintolayrittäjille, koulu- ja suurkeittiöpäälliköille, keittiömestareille, ravintolatyöntekijöille, leipomo-, kahvila- ja pitopalveluyrittäjille ja kaikille ruoka- ja ateriapalveluiden tuottajille. 

Ilmoittaudu mukaan 20.5.2022 mennessä - tervetuloa näytteilleasettajaksi!

  VARAA PAIKKASI  

Riikka Perala 2 rajattu
Projektipäällikkö
Riikka Perälä