Käytännön infoa!

Rakentaminen:
Tiistaina 14.5. klo. 9.00-13.00
Messut avoinna:
Tiistaina 14.5. klo. 13.00-18.00
Messujen purku:
Tiistaina 14.5. klo. 18.00-20.00

Messuosasto:
Messuosastoon kuuluu liinoitettu pöytä 160 x 80 cm, 2 lounasta ja vesipulloa, parkkikortit sekä sähkön tarvittaessa. Jos olet varannut apupöydän on sen koko 130 x 50 cm. Pöydät liinoitetaan, mutta voit käyttää myös omaa liinaa.

Sähköliittymä:
Ilmoittautumislomakkeella olet voinut sähköliittymän. Mikäli tilaus vielä puuttuu, tee tilaus viimeistään 4.5. hanna.nyholm@pohjanmaanexpo.fi.

Näytteilleasettajakortit ja pysäköinti:
Näytteilleasettaja- ja parkkikortit jaetaan paikan päällä (muuten Seinäjoki Areenan piha-alueella pysäköidessä oltava pysäköintikiekko max. 2h)

Kahvilapalvelut:
Seinäjoki Areenan ravintolapalvelut tuottaa Fazer Food Services. Ravintola on avoinna ti 14.5. klo 14.00 asti.

Kylmäsäilytystila:
Mikäli tarvitset tuotteille kylmäsäilytystilaa, ota yhteyttä riitta.paasila@fazer.com tai puh. 040 822 3197. Muista ilmoittaa milloin tuotteet saapuvat ja huolehdi että pakkauksissa on näytteilleasettajan nimi. Kylmäsäilytystilaa on rajoitetusti, ei veloitusta.

Tavaralähetykset:
Messuille tulevaa muuta tavaraa voitte lähettää etukäteen Seinäjoki Areenaan osoitteeseen: Kirkkokatu 23, 60220 Seinäjoki. Toimituspäivä aikaisintaan pe 10.5. Merkkaa lähetykseen näytteilleasettajan nimi ja ilmoita saapuvasta lähetyksestä marja.kiikka@seinajoki.fi tai 044 5504360.

Elintarvikevalvonta:
Pohjanmaan Expo hoitaa tarvittavat luvat Seinäjoen kaupungin elintarvikevalvonnan kanssa.

Markkinointi:
Tuotamme lähempänä käyttöönne sähköisen kutsukortin, jonka avulla voitte kutsua asiakkaanne tapaamaan teitä messuille. Kutsukorttiin pääsette teille lähetetystä erillisestä linkistä ja kirjautumalla tunnuksilla sisään.
Lähetämme lähempänä käyttöönne myös bannerin, jota voitte käyttää kotisivuilla, sähköpostin allekirjoituksessa jne. Hyödyntäkää myös sosiaalista mediaa. Kertokaa, että olette Lakeus Kokkaa -messuilla mukana!

Sisäänpääsy on kävijöille maksuton, mutta vaatii rekisteröinnin osoitteessa www.lakeuskokkaa.fi. Ilmoittautuminen avataan lähempänä tapahtumaa.