Käytännön infoa näytteilleasettajille

Rekisteröidy näytteilleasettajaksi

Rakentaminen:
Tiistaina 14.5. klo. 9.00-12.00
Messut avoinna:
Tiistaina 14.5. klo. 12.30-17.00
Messujen purku:
Tiistaina 14.5. klo. 17.00-20.00

Messuosasto:
Messuosastoon kuuluu pöytä (160 x 80 cm) ja kaksi lounaslippua. Erikseen on varattavissa myös apupöytä (130 x 50 cm). Pöydät liinoitetaan Dunin Evolin-liinoilla, mutta voit käyttää myös omaa liinaa. Messuosastojen vesipullot tarjoaa PolarSpring.

Sähköliittymä:
Ilmoittautumislomakkeella olet voinut tilata sähköliittymän. Mikäli tilaus vielä puuttuu, tee tilaus viimeistään tiistaina 7.5.: riikka.perala@pohjanmaanexpo.fi.

HUOM! UUTTA!
Hävikkituotteet ja biojäte
Teemme tänä vuonna yhteistyötä Seinäjoen seurakunnan Ruokapankin kanssa. Ruokapankki välittää maksutonta ruoka-avustusta tilapäisesti vaikeassa elämäntilanteessa oleville kotitalouksille. Mikäli teillä jää messupäivän jälkeen hävikkituotteita, voitte jättää ne erikseen merkitylle pöydälle. Ruokapankin henkilöstö noutaa hävikkituotteet messupäivän lopuksi ja jakaa tuotteet tarvitseville.
Näytteilleasettajille on tänä vuonna käytössä myös erillinen biojätteen keräysastia, johon voitte tyhjentää biojätteen. Kiitos vaivannäöstänne jo etukäteen!

Lounas
Lounas tarjoillaan näyttelyalueen vieressä sijaitsevassa ravintola Eventissä klo 10.30–13.30. Osastopaikkaan kuuluvien lounaslippujen lisäksi lounaan voi maksaa myös kortilla suoraan ravintolaan.

Näytteilleasettajakortit:
Näytteilleasettajien rekisteröintilomake on avattu. Rekisteröidy tapahtumaan ja tulosta näytteilleasettajakorttisi valmiiksi. Saat tapahtumapaikalla kortille muovitaskun ja kaulanauhan.

Pysäköinti:
Pysäköinti Areenan parkkialueella on maksuton eikä pysäköintikorttia tarvita. 

Vesipiste:
Vesipisteet sijaitsevat A-sisäänkäynnin rekisteröintipisteen läheisyydessä sekä Ravintola Eventin edessä.

Kylmäsäilytystila:
Mikäli tarvitset tuotteille kylmäsäilytystilaa, ota yhteyttä Kati Ketoja, puh. 050-4307084. Kylmäsäilytystuotteita voi tuoda pe 10.5. ja ma 13.5. klo 8–15. Huolehdithan, että pakkauksissa on näytteilleasettajan nimi. Kylmäsäilytystilaa on rajoitetusti, ei veloitusta.

Tavaralähetykset:
Messuille tulevaa muuta tavaraa voitte lähettää etukäteen Seinäjoki Areenaan osoitteeseen: Kirkkokatu 23, 60220 Seinäjoki. Toimituspäivä aikaisintaan perjantai 10.5. Merkitse lähetykseen B-halli, ovi Nosto 3, sekä näytteilleasettajan nimi ja ilmoita saapuvasta lähetyksestä myynti.areena@seinajoki.fi tai 06 429 9130.

Verkkoyhteys:
Messuilla on langaton verkkoyhteys. Käyttäjätunnus ja salasana jaetaan paikan päällä.

KUTSU ASIAKKAASI MESSUILLE!

Haluat varmasti paitsi ylläpitää nykyisiä asiakassuhteita, myös rakentaa brändiä ja verkostoitua kollegoiden kanssa. Varmista onnistuminen messuilla ennakkomarkkinoinnin avulla.

  • Tapahtumabannerit voit ladata käyttöösi tästä. Käytä tapahtumabannereita sosiaalisessa mediassa ja sähköpostisi allekirjoituksessa.
  • Sisäänpääsy messuille on kävijöille maksuton, mutta vaatii rekisteröinnin. Jaa kävijöiden ilmoittautumislinkkiä asiakkaillesi, joiden toivot vierailevan messuilla.
  • Herätä kiinnostusta kertomalla aktiivisesti Facebookissa ja Instagramissa (#lakeuskokkaa) messuosallistumisesta ja uutuuksista sekä esittelemistäsi tuotteista ja palveluista!

Tervetuloa Lakeus Kokkaa -tapahtumaan vahvistamaan verkostoja ja luomaan uusia asiakassuhteita!

 Rekisteröidy näytteilleasettajaksi