Kattilakaupalla kiitoksia vuoden 2024 näytteilleasettajille! 

Lakeus Kokkaa -tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 13.5.2025 Seinäjoki Areenalla, tervetuloa!

Esittele uutuuksia, jaa inspiraatiota ja verkostoidu!

Lakeus Kokkaa -messut on hotelli-, ravintola- ja keittiöalan (HoReCa) ammattilaisille, ostajille ja opiskelijoille suunnattu ammattilaistapahtuma ja erinomainen verkostoitumispäivä. Tapahtuma tarjoaa tilaisuuden tehokkaasti – muutaman tunnin aikana – tavata nykyisiä ja uusia asiakkaita. Suosittu ammattimessutapahtuma järjestetään Seinäjoki Areenan B-hallissa tiistaina 13.5.2025. 

HELPPO OSASTORATKAISU
Olemme tehneet tapahtumaan osallistumisen mahdollisimman vaivattomaksi. Osastopaikka on kooltaan noin 2x2 m, ja siihen sisältyy liinoitettu pöytäpaikka (pöydän koko 160x80 cm). Osaston taustalle mahtuu esimerkiksi kaksi roll-up-mainostelinettä tai muu taustakangas. Osallistumismaksu sisältää myös kaksi lounaslippua. Tarpeen mukaan voit tilata paikallesi lisäpöydän sekä valo- tai voimavirtaliittymän.
 

Tule tekemään kauppaa ja esittelemään uutuuksia ja uusia ratkaisuja ravintolayrittäjille, koulu- ja suurkeittiöpäälliköille, keittiömestareille, ravintolatyöntekijöille, leipomo-, kahvila- ja pitopalveluyrittäjille, ruoka- ja ateriapalveluiden tuottajille ja alan opiskelijoille. 

Tule mukaan luomaan yhdessä tulevaisuuden HoReCa-alan menestystarinoita!

YHTEISTYÖKUMPPANIT 2024

PolarSpring4

 Duni Logo RGB Duni Blue8

 

 

TEE ALUSTAVA OSASTOVARAUS TAPAHTUMAAN 

 

Riikka Perala 2 rajattu
Projektipäällikkö
Riikka Perälä